Jasper Blom Trio - Wonderyears

Opmaatconcert voor UJazz Fest 2020
korte promotekst

`Van eigenwijs tot eerbetoon': Het concert van Buma Boy Edgar Prijs-winnaar Jasper Blom is de perfecte opening voor UJazz Fest. In zijn programma Wonderyears brengt hij in triobezetting een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw: Stevie Wonder.

Jasper Blom geldt als een van de belangrijkste tenor- en sopraansaxofonisten uit de Nederlandse jazzscene. Hij won twee keer de European Jazz Competition en kreeg in 2019 de Buma Boy Edgar Prijs uitgereikt. Hij overschrijdt als componist met plezier de grenzen tussen hardbop, funk, experiment, pop, klassiek en vrije impro. 

`Van eigenwijs tot eerbetoon': Jasper Bloms concert is de perfecte opening voor UJazz Fest. In zijn programma Wonderyears brengt hij in triobezetting een ode aan een van de meest creatieve songwriters van de twintigste eeuw: Stevie Wonder. In de jaren '70 schreef deze een serie superhits die tot ons collectieve geheugen zijn gaan behoren, met een mix van grooves en aanstekelijke melodieën, die zich uitstekend blijken te lenen voor jazz-improvisaties.

SPECIALE AANBIEDING: ENTREE GRATIS OP VERTOON VAN JE TICKET VOOR UJAZZ FEST 2020

locatie
LE:EN
locatie adres
Heuveloord 140, Utrecht
start datumtijd
30-01-2020 21:00:00
deur open
20:30
genre
Funk & soul jazz
facebook id
https://www.facebook.com/events/436502003691907/
ticketprijs
12,50 / 10,- UJazz leden / Gratis op vertoon van ticket UJazz Fest 2020
Ujazz productie
Ujazz productie