Tobias Klein

Submitted by adminis on za, 03/03/2018 - 12:58
subtitel
U Jazz Cross-over Jam
Afbeelding
Tobias Klein (foto: Ties Mellema)
korte promotekst

Tobias Klein studeerde saxofoon en klarinet aan het Amsterdams Conservatorium, alwaar hij zich vooral richtte op moderne, geïmproviseerde muziek. Tobias leidt de formatie Spinifex en speelt in kleine ensembles met onder andere Martin van Duynhoven en Claron McFadden.

Body

De avond van 25 april wordt geopend door Tobias Klein. Tobias Klein studeerde saxofoon en klarinet aan het Amsterdams Conservatorium, alwaar hij zich vooral richtte op moderne, geïmproviseerde muziek. Tobias leidt de formatie Spinifex en speelt in kleine ensembles met onder andere Martin van Duynhoven en Claron McFadden.

Aansluitend is het podium vrij voor muzikanten die willen mee jammen.

In de sfeervolle bar van Parnassos organiseert U Jazz in samenwerking met Parnassos elke laatste woensdag van de maand de U Jazz CROSS-OVER Jam: een open podium voor gevorderde amateurs en semiprofessionele muzikanten.

U Jazz
Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen.

locatie
Parnassos
locatie adres
Kruisstraat
startdatum en tijd
25-04-2018 21:00:00
deur open
20:30
Ujazz productie
Geen Ujazz productie